News

MASIH RAGU DENGAN PRODUK KECANTIKAN ORGANIK MALAYSIA??

By March 6, 2018 No Comments

 

Buang Perasaan Ragu-ragu Anda Kerana Terdapat Banyak Kebaikan Mengguna Produk Kecantikan organik Malaysia.

Ramai wanita di luar sana yang ingin kelihatan cantik sehingga sanggup menghabiskan sejumlah wang yang besar. TETAPI ramai juga antara mereka yang tidak mengambil berat tentang kandungan produk yang digunakan sama ada dari bahan organik ataupun bahan kimia yang berbahaya.

Anda dinasihatkan berhati-hati dalam memilih produk kecantikan organik Malaysia. Sekiranya produk tersebut mengandungi bahan kimia yang berbahaya ia akan memberikan kesan yang negatif terhadap kulit dan tubuh badan anda.

Namun begitu, anda tidak perlu risau lagi kerana sekarang sudah banyak produk kecantikan organik Malaysia yang terdapat di dalam pasaran sebagai penyelamat kepada dunia kecantikan. Salah satunya adalah produk Mary Jardin yang kandungannya hanya menggunakan 100% bahan organik dan dikeluarkan oleh Kilang Oem Kedah iaitu The Luxe Production.

Di sini admin nak kongsikan kebaikan menggunakan produk kecantikan organik Malaysia.

  1. TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN

Apabila anda menggunakan produk kecantikan organik Malaysia bermakna anda bebas daripada menanggung kesan sampingan. Hal ini kerana produk organik adalah produk yang paling selamat untuk digunakan. Bahan-bahannya terdiri daripada bahan-bahan yang tidak mempunyai kesan sampingan yang boleh memudaratkan badan anda.

  1. SELAMAT UNTUK KULIT SENSITIF

Bagi anda yang mempunyai kulit sensitif ia sangat sukar untuk anda mendapatkan produk kecantikan yang sesuai dengan kulit anda. Kulit sensitif biasanya akan menunjukkan kesan gatal-gatal ataupun pertumbuhan jerawat sebagai reaksi terhadap bahan-bahan tertentu yang terkandung di dalam produk kecantikan tersebut. Oleh yang demikian, kepada anda yang mempunyai kulit sensitif sangat disarankan untuk menggunakan produk kecantikan yang berasaskan bahan organik.

  1. TIDAK MEROSAKKAN SISTEM TUBUH

Penggunaan produk kecantikan berasaskan bahan organik dapat membantu anda menjaga kesihatan tubuh anda. Hal ini kerana, penggunaan produk kecantikan berasaskan bahan kimia berbahaya yang dioleskan pada kulit wajah anda akan terus meresap ke dalam kulit sekaligus meningkatkan risiko kegagalan organ tertentu.

  1. SELAMAT UNTUK WANITA HAMIL

Dalam kajian telah mendapati bahan-bahan kimia berbahaya  seperti phthalates yang banyak terdapat di dalam produk kecantikan akan memberi kesan kepada janin. Namun, anda tidak perlu risau dengan produk keluaran Mary Jardin kerana ia bebas daripada bahan kimia berbahaya dan selamat digunakan oleh ibu mengandung dan ada juga produk yang boleh digunakan untuk bayi anda.

.

.

.

Anda berkeinginan hendak mempunyai produk sendiri? Tapi tidak tahu siapa yang akan membantu anda? Jom daftar di https://theluxeproduction.com/enquiry-form/ . Kilang Oem kami akan membantu anda dari permulaan sehingga menjadi seorang usahawan yang berjaya.

Get Free Business Tips

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply